Godziny otwarcia biura: PON - NIEDZ: 8:00 - 18:00
Czas pracy kierowców: PON - NIEDZ: 7:00 - 22:00

7 DNI
W TYGODNIU

PRZEPROWADZKILONDYN.COM - Obsługa Klienta

Polityka Prywatności

Nasza firma szanuje Twoją prywatność. Twoje dane personalne nie będą "NIGDY" udostępniane nikomu z zewnątrz.

Przeprowadzki Londyn uznaje znaczenie prywatności, i że masz prawo do kontroli, jak informacje osobiste są gromadzone i wykorzystywane. Niniejsza Polityka prywatności jest przeznaczony do wykonania Privacy Act 1988.

Gromadzenie i wykorzystywanie informacji
Możemy zbierać dane osobowe w trakcie prowadzenia działalności gospodarczej. Zbieramy tylko te informacje o sobie, które są niezbędne do prowadzenia naszej działalności i naszych relacji z organizacji. Dane osobowe mogą być uzyskane bezpośrednio od Ciebie, za pośrednictwem innego kontaktu w organizacji lub za pośrednictwem strony trzeciej, która naszym zdaniem poinformował Cię, że Twoje dane mogą być dostarczone do nas. Zazwyczaj nie uzyskania lub przechowywać informacje, które są uznane przez ustawę prywatności być "informacji poufnych".
Twoje dane będą wykorzystane do utrzymania licencji rekordy i poinformować odnowień produktów, uaktualnień i ostrzeżeniach. Może być również wykorzystywane w celach marketingowych przez Przeprowadzki Londyn lub osoby trzecie działające w naszym imieniu. Prosimy o poinformowanie nas na piśmie, jeżeli nie chcesz, aby uzyskać informacje, które mają być wykorzystywane do tego celu.

Przechowywania i bezpieczeństwa danych osobowych
Twoje dane są przechowywane w formie zapisów w formie papierowej lub w formie elektronicznej w naszych bazach danych. Dołożymy starań, aby podjąć wszelkie uzasadnione kroki w celu zapewnienia zabezpieczenia wszelkich informacji, które posiadamy o Tobie. Jeśli Twoje dane nie są już potrzebne, będziemy albo usunąć go z naszych systemów lub de-aktywacji. Prosimy o poinformowanie nas natychmiast, jeśli wierzyć bezpieczeństwa Państwa informacji z nami została naruszona.

Ujawnienie informacji osobowych
Twoje dane osobowe nie będą przekazywane innym firmom.
Konsekwencje jeżeli całość lub część informacji nie jest świadczona
Możesz zdecydować się na świadczenie wszystkich lub części informacji wymaganych Przeprowadzki Londyn. Jednak może to oznaczać, że Przeprowadzki Londyn może nie być w stanie dostarczyć produkt lub usługę, których potrzebujesz.

Dostęp do danych osobowych
Podejmiemy wszelkie uzasadnione kroki w celu zapewnienia, że ​​informacje, które posiadamy są dokładne i będziemy wprowadzać w życie zmiany, które prosisz. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie informacje gromadzimy o Tobie, lub zaktualizować lub poprawić nieaktualne lub niedokładne informacje, prosimy o kontakt przez e-mail w formie pisemnej, faksem lub listownie (szczegóły poniżej).

Linki do innych stron
Od czasu do czasu, Przeprowadzki Londyn strona internetowa może zawierać linki do zewnętrznych stron internetowych. Tych stron nie są pod kontrolą Przeprowadzki Londyn, i nie jesteśmy odpowiedzialni za zachowanie firm powiązanych z naszej strony internetowej.

Przyszłych zmian
Przeprowadzki Londyn zastrzega sobie prawo do przeglądu swojej polityki prywatności w dowolnym czasie i powiadomi Cię, zamieszczając zaktualizowaną wersję polityki na naszej stronie internetowej. Zmienionej Polityki Prywatności będzie dotyczyć między nami, czy my wam szczególną uwagę na wszelkie zmiany.

Dalsze informacje
Wnioski o dodatkowe informacje mogą być wymagane.